Бившият заместник-министър на правосъдието Мария Павлова е предложена за заместник

...
Бившият заместник-министър на правосъдието Мария Павлова е предложена за заместник
Коментари Харесай

Сарафов предлага бивш министър на правосъдието за заместник главен прокурор

Бившият заместник-министър на правораздаването Мария Павлова е препоръчана за заместител на основния прокурор от и.д. основен прокурор Борислав Сарафов, заяви Българска телеграфна агенция. Това оказва се от дневния ред на изключително съвещание на прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет, което ще се състои през днешния ден.

 Съюзът на съдиите упорства да се избере нов краткотрайно изпълняващ длъжността основен прокурор Съюзът на съдиите упорства да се избере нов краткотрайно изпълняващ длъжността основен прокурор

След отстраняването на основния прокурор Иван Гешев от поста, оставка подадоха двете му заместнички и Красимира Филипова.

Павлова е длъжностен министър на правораздаването в интервала от 27 януари до 4 май 2017 година в първото служебно държавно управление, назначено от Румен Радев, с министър председател Огнян Герджиков. Заместник - министър на правораздаването е в двете служебни държавни управления с министър председател Стефан Янев от май 2021 година до януари 2022 година

Повече от 10 години тя е била следовател в Националната следствена работа, а преди този момент и в Столичната следствена работа. Няколко години е работила и като прокурор в Софийската районна прокуратура.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР