Бившият вътрешен министър и настоящ депутат от ПП-ДБ Бойко Рашков

...
Бившият вътрешен министър и настоящ депутат от ПП-ДБ Бойко Рашков
Коментари Харесай

Бойко Рашков налита да бие журналист в Народното събрание

Бившият вътрешен министър и сегашен народен представител от ПП-ДБ Бойко Рашков налетя да бие публицист в Народното събрание.

 

Това стана ясно от фрагменти, които се популяризират в обществените мрежи. 

" Ще те млатна, бе ей. Защо ме снимаш бе? Не желая да ме снимаш! “, крещи Рашков на видеото и размахва да удари с чадъра си публицист, който върви след него с микрофон и му задава въпроси за срещите му с контрабандистите татко и наследник Димитрови. 

 

Става въпрос за екипа на уеб страницата bezpartien.bg, като стана жертва на изпуснатите нерви на някогашния Министерство на вътрешните работи началник. 

 

Журналистът Симон Милков разгневи с въпросите си за търсения Паскал, контрабандистите Димитрови и създаването „ Градинаря “ някогашния вътрешен министър, който на наколко пъти насочи закани.

 

След редица опити да избяга от журналиста, преследване по стълбите и опити да се скрие в асансьора, най-после Бойко Рашков безусловно налетя на пердах на журналистическия екип с чадъра си.

„ Ще те млатна, бе ей “, викаше Рашков буен.

По-рано Рашков още веднъж сподели, че му е пай фитила, откакто счупи телефона на журналиста Николай Караколев в комисията в Народното събрание, отдадена на Митниците и проверяваща корупционни практики.

Изнервен още веднъж от неуместни въпроси, Рашков блъсна ръката на Караколев с особена експедитивност и телефонът се счупи.

 

Реакция за държанието на депутата от " Промяната " пристигна и от шефа на Комисията по опазване на здравето в Народното събрание проф. Костадин Ангелов. 

" Комунистическият полицай.

Изхвърленият основен прокурор.

Министърът и контрабандистите.

Дами и господа, товарищ Бойко Рашков... ", написа Ангелов във Facebook.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР