Бившият световен шампион по муай тай Крис Шоу ще прекара

...
Бившият световен шампион по муай тай Крис Шоу ще прекара
Коментари Харесай

Шампион по муай тай влиза в затвора, след като преби крадец с чук

Бившият международен първенец по муай тай Крис Шоу ще прекара няколко месеца в пандиза, откакто бе открита несъразмерната приложимост на мощ от него към мъж, опитал се да го обере в дома му, научихме от Boec.bg.

31-годишният спортист се буди през нощта в непосочен ден от август 2020 година, откакто чува звук в гаража си. Той отива, с цел да ревизира какво става, а там открива 44-годишния Джордж Холидей, който тършува из имуществото му. Шоу сграбчва чук, погва крадеца и го застига на няколко метра край дома си. Последва към двуминутно налагане, видяно от комшия, който по-късно свидетелства в съда, че първенецът по муай тай е обезоръжил противника си много преди да спре да го бие.

Холидей признава пред съдията по-късно, че не е очаквал или пък провокирал сходна експанзия, когато е опитал да обере гаража.

Магистратът наложи тежка глоба на Крис Шоу, защото е стигнал до извода, че той е прекалил с правото си на самоотбрана, тъй като в резултат е счупил носа на Джордж Холидей и е увредил трайно зрението му с едното око.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР