Бившият старши треньор на Спартак (Варна) Васил Петров започва работа

...
Бившият старши треньор на Спартак (Варна) Васил Петров започва работа
Коментари Харесай

Бивш треньор на Спартак стана спортен директор на третодивизионния Фратрия

Бившият старши треньор на Спартак (Варна) Васил Петров стартира работа в различен клуб от морската столица и към този момент е състезателен шеф на третодивизионния Фратрия.

Петров поема овакантената позиция от Емануел Луканов, на който се наложи да стане треньор след напускането на Олександър Бабич в посока Пирин (Благоевград).
 Спартак (Варна) удари Септември София и излезе на върха във Втора лига
Спартак (Варна) удари Септември София и излезе на върха във Втора лига

Дербито във Втора лига бе извоювано от варненци

Петров има опит в ръководството, защото е заемал сходни постове в Спартак (Варна) - шефове началник на школата. Сега ще би трябвало да помогне на най-младия варненски клуб да влезе в професионалния футбол, каквато е поставената цел.

Фратрия е в своя първи сезон в Трета лига-Североизток, само че заема 2-ата позиция с 41 точки. На първото място е Лудогорец III, който няма право на промоция и по този начин варненци могат да се класират за второто равнище у нас и като погласници.

Амбициозният президент Виктор Бакуревич се старае оптимално да вкара професионална организация и позицията на състезателен шеф беше дадена на млад и умел човек като Васил Петров. Утре Фратрия (Варна) е хазаин на стадиона в курорта Албена против Светкавица (Търговище) в 22-ия кръг на Североизточната Трета лига.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР