Бившият служебен вътрешен министър Иван Демерджиев е вярващ и не

...
Бившият служебен вътрешен министър Иван Демерджиев е вярващ и не
Коментари Харесай

Иван Демерджиев се черкува в Солун на Цветница

Бившият длъжностен вътрешен министър Иван Демерджиев е набожен и не пропуща да се черкува на огромните християнски празници. За Цветница белокосият политик от антуража на Румен Радев отиде на поклоннически туризъм в Солун, където участва на празнична литургия, докосна се до мощите на великомъченик, прегледа мостри на мозаечната религиозна живопис и одобри причестяване. Съпругата му Анета – пловдивска бизнесдама, също го придружаваше в петкорабната базилика „ Св. Димитър “.

 

След литургията, съпрузите отскочили и до магазинчето за сувенири към църквата, откъдето си взели няколко икони и кандило. Във втория по величина град в Гърция, някогашният длъжностен министър на вътрешните работи и русокосата му брачна половинка отделили и много време зда шопинг, обикаляйки из най-луксозните бутици  центъра на рада.

Компания в обиколките им правила другарска двойка, само че не от самото начало.

 

Демерджиеви освен си напазарували маркови облекла, а дали пари и на бедняк, който останал извънредно удовлетворен от тях. В чашката на прегърбения клошар, двойката пуснали 7-8 евро на монети, а старецът им отвърнал „ Ефкаристо поли “.

 

Това, което направило мощно усещане бил фактът, че до момента в който щъкали из града, хванати за ръце, някогашният Министерство на вътрешните работи началник и половинката му създали няколко съществени нарушавания на разпоредбите за улично придвижване – вместо да пресекат на пешеходни пътеки, те прекосявали булевардите, където им падне и даже се промушвали сред мантинели и ограждения. Цяло знамение е, че се разминали без наказания от гръцките служители на реда, които нормално не пропущат да санкционират сходни издънки.

 

За воаяжа си до южната ни съседка Демерджиев се бил пременил в дънки, сако, марков пуловер и комфортни дизайнерски мокасини. Съпругата му пък припкала из Солун с черни гуменетки, съчетани с блуза и чанта с логото на скъпарска марка. Повече от явно е, че фамилията обожава лукса, а и може да си го разреши поради обстоятелството, че останали да нощуват в един от най-баровските хотели на централния площад „ Аристотел “.

Инфо: Уикенд 

Тагове: Иван Демерджиев Анета Гърция Цветница Църква
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР