Бившият руски национал и един от разпознаваемите футболисти от тази

...
Бившият руски национал и един от разпознаваемите футболисти от тази
Коментари Харесай

Андрей Аршавин стана заместник-генерален директор в Зенит

Бившият съветски национал и един от разпознаваемите футболисти от тази страна в Европа Андрей Аршавин беше назначен за заместник-генерален шеф в родния си клуб Зенит (Санкт Петербург), заяви директният му шеф и настоящ общоприет шеф на клуба Александър Медведев.

До момента Аршавин заемаше поста началник на детско-юношеската школа на клуба и на целия юношески департамент, където беше назначен през август 2020-а година.

" Спектърът на работа на Аршавин на поста шеф на департамента по развиване на младежкия футбол беше задоволително необятен, отчитайки интензитета по развиване на младите и значимостта му за клуба. След като реши работата му, Бордът взе решение да го увеличи. Както и преди, той ще следи развиването и влизането на младите към мъжкия отбор. Що се отнася до позицията на спортния шеф, позицията на управата не се трансформира. До края на шампионата отварянето на такава служба не се планува, изясни Медведев.

В кариерата си на футболист 40-годишният Аршавин има два интервала. От 1999-а до 2008-а и от 2012-а до 2015-а. На визитката му са три трофеи на страната, притежател на Купата на Русия, както и през 2008-а година победител в Купата на УЕФА и в Суперкупата на Европа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР