Бившият президент на ЦСКА Александър Томов си пожела Петър Жеков

...
Бившият президент на ЦСКА Александър Томов си пожела Петър Жеков
Коментари Харесай

Александър Томов: Дано примерът на Петър Жеков даде подем на бългаския футбол

Бившият президент на ЦСКА Александър Томов си пожела Петър Жеков да бъде образец и тласък за нов напредък на футболната игра у нас. Томов дойде на националния стадион " Васил Левски ", с цел да сервира цветя и да отдаде респект на Вълшебния стрелец.
 Футболна България се прости с легендата Петър Жеков Футболна България се прости с легендата Петър Жеков
" Петър Жеков беше един популярен български състезател, популярен футболист. Велико име, което ни е давало приятност, когато сме били деца. Когато работихме дружно в двата ми мандата в ЦСКА – извънредно лоялен, предан, самоуверен. Винаги мечтаеше да види голмайстор като самия него. Имаме ги, само че несъмнено – образецът му би трябвало да зареди новите български генерации футболисти със същата пристрастеност, със същото майсторство. И нека този образец да даде на българския футбол напредък, с цел да излезе от тази рецесия.
 Никодимов: Едва ли скоро ще се роди втори Жеков Никодимов: Едва ли скоро ще се роди втори Жеков
Така че днешният скръбен мотив, е мотив и за спомен за едно велико минало, което би трябвало да послужи за образец на младите. Аз ще дам един образец. Когато бях в профил и гонех топките на този стадион против Италия (3:2), тогава Италия беше във величието си. Ние бяхме при започване на европейските ранглисти. И той изнесе подобен мач, по-късно сме го гледали десетки пъти и сме плакали за това, че има България и има такива спортисти. Мир на праха му! ", съобщи някогашният президент на ЦСКА Александър Томов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР