Бившият президент на САЩ нарече ядрените оръжия по-голяма заплаха за

...
Бившият президент на САЩ нарече ядрените оръжия по-голяма заплаха за
Коментари Харесай

Тръмп определи ядреното затопляне като най-голямата заплаха за света

Бившият президент на Съединени американски щати назова нуклеарните оръжия по-голяма опасност за света от световното стопляне. И разкритикува Джо Байдън за вниманието му към проблемите на екологията. Настоящият президент има вяра, че изменението на климата е по-лошо от нуклеарна война.

Главаната опасност за света не е световното стопляне, а " нуклеарната ", сподели претендентът за президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп в изявление за американската испаноезична телевизионна компания Univision.

„ Когато чуя тези хора да приказват за околна среда и че за интервал от 300 години (равнищата на) океаните ще се покачат с една стотна от инча, това е такава опасност. Това не е опасност. Заплахата не е световното стопляне. Това е нуклеарно стопляне. Това е най-голямата опасност ", сподели той.

Тръмп означи, че има „ избрани места в света, където луди управляват най-мощните оръжия в историята “ и в случай че решат да ги употребяват, това няма да бъде като Първата или Втората международна война, а „ нуклеарно заличаване “.

В тази връзка някогашният президент...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР