Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп видя, че две

...
Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп видя, че две
Коментари Харесай

Шест извода от изслушването за имунитета на Тръмп и съдебния процес за тайните пари в Ню Йорк

Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп видя, че две от четирите наказателни каузи против него се придвижват напред в четвъртък.

В Ню Йорк Тръмп още веднъж беше в съда по дело, обвързвано с секрети заплащания на пари на звездата от филми за възрастни Сторми Даниелс в навечерието на президентските избори през 2016 година, в които той победи някогашния държавен секретар Хилари Клинтън.

Той е упрекнат в 35 закононарушения за подправяне на бизнес документи, като прокурорите настояват, че закононарушенията са осъществени като част от по-голяма незаконна скица за повлияване на вота.

Междувременно във Вашингтон, окръг Колумбия, Върховният съд на Съединени американски щати изслуша причини, свързани с изказванието на Тръмп, че той е имунитет против федерално правосъдно гонене в обособен случай, обвързван с обвинявания, че той се е опитвал да анулира резултатите от изборите през 2020 година Тръмп твърди, че би трябвало да получи имунитет против правосъдно гонене, защото обвиняванията са свързани с дейности, които е предпри...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР