Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп трябва да се

...
Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп трябва да се
Коментари Харесай

Процесът срещу Тръмп за тайните пари в Ню Йорк се подновява с повече свидетелски показания през третата седмица

Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп би трябвало да се върне в съда в Манхатън във вторник, защото неговият престъпен развой за „ секрети пари “ навлиза в трета седмица.

Производството във вторник идва след дълъг тридневен уикенд. Първата седмица от делото се въртеше главно към избора на правосъдни заседатели, до момента в който през втората обвиняването и отбраната показаха встъпителни изказвания и свидетелски показания.

Тръмп, хипотетичният претендент на Републиканската партия в президентската конкуренция през 2024 година, е упрекнат в 34 закононарушения за подправяне на бизнес записи, свързани със 130 000 $, платени на звездата от филми за възрастни Сторми Даниелс.

Прокурорите настояват, че Тръмп е платил на Даниелс „ тиши пари “, с цел да подсигурява мълчанието й преди президентските избори през 2016 година, откакто тя твърди, че е имала спекулация с него.

За да останат обвиняванията в углавно закононарушение обаче, прокурорите би трябвало да убедят правосъдните заседатели, че фалшиф...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР