Бившият премиер на Словения Янез Янша призова словенците да се

...
Бившият премиер на Словения Янез Янша призова словенците да се
Коментари Харесай

Бившият премиер на Словения призова хората да се въоръжат след пропалестинска демонстрация в Любляна

Бившият министър председател на Словения Янез Янша прикани словенците да се въоръжат законно, откакто преди няколко дни в Любляна пропалестински стачкуващи обиждаха евреите и призоваваха за заличаване на Израел, съобщи СТА.

" Няма смешка. Въоръжете се. Законно ", написа Янша в обществената мрежа Екс.

" Благодаря на всички, които предадоха този апел, даже на тези, които не желаят (да се въоръжават). Имам поради радикализираните медийни звезди, които по време на пандемията от COVID-19 ежедневно призоваваха за нелегално държание, а в този момент се ужасяват, когато някой навреме предизвести за заплаха и приканва към законно държание ", написа Янша, представен от Българска телеграфна агенция.

" В центъра на Любляна група последователи на " Хамас " обиждаха евреите и призоваваха за заличаване на Израел. За страдание, някои чиновници на сегашната държавна коалиция в Словения също участваха в митинга. Той беше проведен със съдействието на неправителствени организации, които са обилно финансирани от държавното управление. Това беше шокиращо, непоносимо оплюване на жертвите на тероризма. Независимо от това, по-голямата част от словенците поддържат Израел в неговата отбрана на живота и сигурността на личното му население и в напъните му да изкорени терористичната " Хамас " един път вечно ", написа Янша в обществената мрежа.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР