Бившият офицер от Met Алис Винтен и активистката Патси Стивънсън

...
Бившият офицер от Met Алис Винтен и активистката Патси Стивънсън
Коментари Харесай

Полицейски инспектор, който каза, че протестиращата Сара Еверард „трябва да бъде хвърлена в морето“, е уволнен

Бившият офицер от Met Алис Винтен и активистката Патси Стивънсън споделиха, че господин Гримуейд е нарекъл дамите, в това число тях, „ прилепи***луди “ в десетки изявления в Twitter. В един туит се вижда, че той споделя, че госпожа Стивънсън би трябвало да бъде „ хвърлена в морето при прилив “.

Туитовете също по този начин включваха отговор на туит от 2021 година по отношение на полицейското наблюдаване на бдението на Сара Еверард, на което госпожа Стивънсън беше хвърлена на земята.

„ Почувствах се гадно “ Г-жа Стивънсън сподели пред The ​​Independent. „ За да може някой да каже, че би трябвало да бъда изхвърлен от кея при прилив - в действителност казвайки, че би трябвало да се удавя или да бъда погубен.

„ Когато разбрах, че има мнения за мен от настоящ служител на реда, по доста пошъл метод ме разплака. Не мисля, че съм направил нещо, с цел да го заслужа, всичко, което върша моята интензивност, е да изоблича държанието на полицията. Никога не съм противен, в никакъв случай не наскърбявам никого. “

Биндманс, който юридически съставлява госпожа Стивънсън....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР