Бившият ни премиер беше обвиняван, че е човек, който се

...
Бившият ни премиер беше обвиняван, че е човек, който се
Коментари Харесай

Топ психологът Росен Йорданов за Кирчо от Харвард: Не съм виждал български държавник, който да говори толкова много за себе си

Бившият ни министър председател беше упрекван, че е човек, който се хвали и обича да приема похвали към ръководството си. Но спрямо господин Петков е безспорен дилетант в този индикатор. Не съм виждал нито един български общественик, който да приказва толкоз доста за себе си.

Това проучва пред уеб страницата " Трибюн " топ психологът Росен Йорданов, разяснявайки дали е маркетингов трик дежурната усмивка на премиера Кирил Петков, известна оттатък океана като “Здравей-Довиждане “ просвета на държание, с което индивидът е общителен, само че остава на отдалеченост от близките.

“Когато приказваме за персоналните си качества, нормално се опитваме да внушим, да опишем характера си. Г-н Петков има фиксация върху това, тъй като всичките му изявления, в случай че се проучват като тактика на себепредставяне, извънредно доста се концентрират върху това вербално показване, което значи, че той има съмнение хората с по какъв начин го одобряват. Особено значим е и вокалният дисонанс при господин Петков, което наричате хилене и нездрава ведрина, която излъчва във всяка една обстановка, несъмнено, опакована медийно като младост, безстрашие, позитивизъм. Много от нас помнят едни други дръзновени хора през 90-те години, които ни оставиха дълго да изплащаме заемите им “, уточни още Йорданов.
свързани новини72155на 17.11.2021
“Г-н Петков има поредност изяви, които стават обект на зевзеците в обществените мрежи, а даже и в елементарни диалози сред хората “, продължава психологът.

“Той има една изравненост на гласа, който е в жълтата зона, т.е. той звучи другарски, ведро, кротко, на моменти леко налудно развеселено даже, което основава това чувство за дисонанс. Не можеш да приказваш за всички неща и по всички тематики с аудиторията с перманентна ведрина, с този скучен позитивизъм, който някои се пробват да ни натрапят, до момента в който липсва това чувство за достоверност. Така че господин Петков има преди всичко към този момент все по-голям проблем с достоверността на държанието си, т.е. със подозренията, които поражда неговото държание “, приключва Росен Йорданов.

“Аз не съм сигурен, че сме наясно с потенциала на господин Петков. Повечето хора се питат сега какъв е умственият му потенциал и второ не е ли по-голям умственият потенциал на господин Асен Василев, тъй като, доколкото виждам, той е обрано казано главата на тялото. От друга страна, както няколко пъти преди и след изборите стана ясно, господин Василев също носи петното на проблематичния интегритет, на неморалността, за което е упрекван от колегата си от Дания, която се слави с високата степен на уместност към нормите. Датският му сътрудник използва израза – „ интелигентен, само че аморален “, в случай че изтъквам вярно. Получава се една доста странна композиция. Като прибавим и двете проксита в силовите министерства на господин Радев, почтено да ви кажа, потенциал е мъчно да се дефинира “, проучва още топ психологът.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР