Бившият колега на убития таксист в Портланд говори в петък

...
Бившият колега на убития таксист в Портланд говори в петък
Коментари Харесай

Възмущение, след като убиецът от Портланд се усмихна на семейството, приятелите на убития таксист: `Нищо освен извинения`

Бившият сътрудник на убития таксист в Портланд приказва в петък за убийството на приятеля си, критикувайки наказания палач за даване на „ нищо с изключение на извинения “ и даже за усмихване на фамилията на жертвата в съда.

Дарин Кембъл преди този момент е работил с Рийз Лоуон, който беше намушкан до гибел по време на пътешестване през април 2023 година Убиецът, 30-годишният Моузес Джейкъб Лопес, съгласно известията е умъртвил Лоуон, откакто двойката дошъл на погрешен адрес по време на пътуването.

Лопес, който се разпознава като транссексуален, одобри съглашение за провинението за намушкането и беше наказан на 22 години зад решетките. Кембъл сподели, че Лопес не е посочил разкайване по време на чуването на присъдата пред фамилията и приятелите на Лоуон.

„ Той продължи цели 12 минути единствено с извинения и нито един път с опрощение, и ние излязохме от правосъдната зала извънредно ядосани “, сподели Кембъл пред Карли Шимкус по време на „ Fox & Friends F...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР