Бившият главен прокурор Иван Гешев отговори на лидера на ГЕРБ

...
Бившият главен прокурор Иван Гешев отговори на лидера на ГЕРБ
Коментари Харесай

Според Гешев: Не влизал в политиката през Борисов, ГЕРБ бил създаден „на гърба на Живков и на царя“

Бившият основен прокурор Иван Гешев отговори на водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Днес Борисов споделил, че съм желал да вляза в политиката на негов тил. Борисов обича да упреква другите в нещата, които прави – приказва за Движение за права и свободи, а неговото настоящо държавно управление е с поддръжката на Движение за права и свободи “, написа Гешев в страницата си във „ Facebook “.

„ Гешев потегли да си прави партия и реши да дискредитира мен и Кирил Петков, тъй като му пречим да си прави план. В последните две-три седмици за следващ път някой, който желае да прави политическа партия стартира да се занимава с Бойко Борисов, нарушавайки и служебните си задължения. Всичко това тези няколко седмици беше да се направи основата на политическа партия, за която вие знаете месеци наред “, съобщи водачът на ГЕРБ пред публицисти в Народно събрание.

„ Борисов влезе в политиката на гърба на Живков и на царя, по тази причина си мисли, че всички други са като него “, твърди от своя страна Гешев.

„ Аз съм тръгнал от най-ниското ходило и съм вървял нагоре с труд и честност. В България има голям брой почтени и честни хора, излъгани от политическите измамници “, прибавя той и още веднъж зове за измитане на политическия отпадък.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР