Бившият главен архитект на Варна Виктор Бузев, който бе отстранен

...
Бившият главен архитект на Варна Виктор Бузев, който бе отстранен
Коментари Харесай

Портних уволни дисциплинарно отстранения главен архитект на Варна

Бившият основен проектант на Варна Виктор Бузев, който бе отхвърлен от служба през април, предходната седмица е бил уволнен дисциплинарно.

Това съобщи кметът на морския град Иван Портних  Иван Портних Иван Николаев Портних e български политик от Политическа партия ГЕРБ, кмет на община Варна от 15 юли 2013 г. Роден е на, който разяснява анулирана от съда заповед за отстраняването на Бузев, предава Дарик.

„ Решението на съда касае единствено заповедта за краткотрайното премахване на Виктор Бузев като основен проектант. То не е дефинитивно и ще бъде обжалвано пред Върховния административен съд. Това не значи, че Бузев е възобновен на работа, тъй като от 3 август той е дисциплинарно уволнен ”. 

Портних отклони въпросите дали му е бил желан рушвет от апелативния прокурор на Варна Владимир Чавдаров. Кметът добави, че не може да разяснява тематиката. 

Община Варна има подготвеност да дофинансира ремонта на физкултурния салон на учебно заведение „ Найден Геров ”. Засега обаче не е получен отговор от министерството на спорта, което е възложител на строителните действия. Сградата е съвсем подготвена, като остават довършителни работи, сподели още Портних. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР