Бившият генерален директор на RTÉ Дий Форбс не е годен

...
Бившият генерален директор на RTÉ Дий Форбс не е годен
Коментари Харесай

Бившият генерален директор на RTÉ Дий Форбс „не е годен или способен“ да се изправи пред комисията на Oireachtas

Бившият общоприет шеф на RTÉ Дий Форбс „ не е кадърен или кадърен “ да се яви пред Медийната комисия на Oireachtas, до момента в който изследва свадите, които са забърка телевизионния оператор в продължение на девет месеца, съгласно нейните юристи.

В писмо до комисията в петък, юристите на госпожа Форбс споделиха, че могат да дават здравна информация, с цел да потвърдят, че тя не е годна да участва.

Те също по този начин споделиха, че някогашният началник на RTÉ не е в положение да даде писмен доклад за ролята си по време на рецесията.

На 23 февруари комисията изпрати писмо до госпожа Форбс, с молба тя да беседва с членовете персонално, посредством видеовръзка или посредством документално изказване.

 

Комисията сподели на госпожа Форбс, че тя е отворена за улеснение на рационална поддръжка, с цел да й помогне в уговорките й с политици.

„ Потвърждаваме, че след вашето писмо сме потърсили указания от нашия клиент и сме инструктирани, че нашият клиент не е кадърен или в положение да предприем...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР