Бившият футболист на Левски Стайн Спиерингс, който през лятото премина

...
Бившият футболист на Левски Стайн Спиерингс, който през лятото премина
Коментари Харесай

Бившият халф на Левски Стайн Спиерингс се завръща в Тулуза

Бившият футболист на Левски Стайн Спиерингс, който през лятото мина като свободен сътрудник от Тулуза в Ланс, ще се завърне при " виолетовите ", заяви вестник " Екип ". Завръщането му не е оповестено публично, само че е въпрос на дни и даже на часове.

" Някои футболисти са основани да играят в избрани клубове. Видяхме щастливото му лице, когато се върна. Той се усеща у дома и ние сме щастливи, че е тук ", разяснява на конференцията си през днешния ден испанският треньор на Тулуза Карлес Мартинес Новел, с което на процедура разгласи договорката.

Спиерингс игра последните три сезона в Тулуза, с който завоюва промоция в Лига 1, а през тази година подвигна и Купата на Франция.

" Има две благоприятни условия. Едната е да чака една година, а другата - да избере разновидността, който може би е най-хубав за двете страни. Стайн може да се върне в Тулуза, където познава разпоредбите ", сподели за халфа треньорът на Ланс Франк Ез.

Интеграцията на 27-годишния нидерландец в Ланс е сложна дотам, че той не попадна в листата от 25 футболисти, които бяха декларирани от Ланс за присъединяване в Шампионската лига. Той напълно загуби шансове да се бори за място в състава след привличането на халфа Нампалис Менди.

Стайн Спиерингс би трябвало да играе в Тулуза по наем до края на сезона. Нидерландецът игра в Левски през 2020 година, като за 16 мача със синята фланелка вкара 4 гола.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР