Бившият директор на наградите Грами“ и музикален продуцент Нийл Портнау

...
Бившият директор на наградите Грами“ и музикален продуцент Нийл Портнау
Коментари Харесай

Жена обяви, че е била упоена и след това изнасилена от музикален продуцент в хотелската му стая

Бившият шеф на премиите „ Грами “ и музикален продуцент Нийл Портнау (на снимката) беше упрекнат тази сряда от жена, че е била изнасилена от него в хотел в Ню Йорк през 2018 година, оповестиха международните организации.

Портнау, който се отдръпна от поста през 2019 година, получи публично обвиняването си във Върховния съд на щата Ню Йорк от жена, чиято идентичност не беше разкрита.

Жената, пуснала жалбата до съда, е записана в документите като „ инструменталистка, родена отвън рамките на Съединени американски щати “. Именно там е конкретизирано, че действието е било осъществено през 2018 година

Former Grammys President Neil Portnow Accused of Rape
— People (@people)
В обвиняването си дамата е написала, че се срещнала с Портнау през въпросната 2018-а година, когато е уредила изявление с него в хотелската му стая.

По думите ѝ той ѝ предложил пиво, което тя приела, само че след него „ съвсем незабавно изгубила схващане “. Тя добавя, че през времето, в което е била в несвяст, „ се е пробуждала на няколко пъти, до момента в който Портнау я изнасилвал “.

От Академията, връчваща влиятелните музикални награди, по този начин и представител на Портнау, отхвърлиха обвиняванията на дамата и ги дефинираха като „ подправени “.

През 2018-а година Портнау завихри скандал в музикалната промишленост, когато на рецензиите за какво няма толкоз женски номинации, той отвърна, че „ дамите би трябвало да се постараят повече “, напомня вестник „ Ню Йорк таймс “.

Former Recording Academy CEO Neil Portnow has been accused of drugging and raping an unidentified musician in his New York hotel room in 2018.

Full story:
— Complex (@Complex)
Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР