Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън пък прогнозира, че руснаците

...
Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън пък прогнозира, че руснаците
Коментари Харесай

Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод

Бившият анализатор на Централно разузнавателно управление на САЩ Лари Джонсън пък предвижда, че руснаците ще търсят оръжията, дадени на Украйна, до момента в който не ги унищожат

Три дни гори военният цех в Германия, в който се създава Противовъздушна отбрана за Украйна, оповестява телеграм каналът „ Операция Z: Военкоры Русской Весны “. Електронното издание разгласява фотоси и клипове, на които се вижда по какъв начин над Берлин се носи черен пушек. 

Заводът е сътрудник на немската войска, дъщерно сдружение е на Diehl и е част от концерна за произвеждане на системи за противовъздушна защита Iris-T, написа още в телеграм каналът. 

Местните пожарникари тъжно обявиха, че не могат да изгасят изцяло пожара и по тази причина чакат да изгори изцяло всичко, написа пък съветският анализатор Борис Рожин. 

 

Жителите на Западен Берлин са били предизвестени за токсичните частици, изхвърчали във въздуха при пожара на военния цех. Предстои постройката да бъде съборена.

В същото време някогашният анализатор на Централното разследващо ръководство Лари Джонсън разяснява, представен от телеграм каналът на американският публицист Скот Ритер, който е някогашен офицер от US разузнаването, че руснаците ще търсят оръжията, дадени на Украйна, до момента в който не ги унищожат напълно. 

„ Те ще продължат да нападат бази, хранилища и заводи на запад (в Украйна), които се употребяват за произвеждане на оръжия или депозиране на западно съоръжение. Русия ще продължи да ги търси, до момента в който не бъдат унищожени “, сподели той в канала на Dialogue Works в YouTube.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР