Бившата звезда на Ливърпул Фабио Аурелио остана със счупени ребра

...
Бившата звезда на Ливърпул Фабио Аурелио остана със счупени ребра
Коментари Харесай

Бивша звезда на Ливърпул счупи пет ребра и проби белия си дроб в благотворителен мач

Бившата звезда на Ливърпул Фабио Аурелио остана със счупени ребра и повреден бял дроб след завръщането си на Анфийлд за конфликта с легендите на Аякс.

Реколта от някогашни играчи неотдавна се събраха по време на интернационалната пауза, с цел да се изправят против Мърсисайд, като 44-годишният състезател се причисли към играчи като Фернандо Торес, които още веднъж облякоха аления екип. Ливърпул изпусна крайни спечелили, само че спортните сокове надвиха над Аурелио.

Аякс поведе и когато Кики Мусампа заплаши да направи 2-0, някогашният Червен влетя, с цел да блокира удара му. Ударът го остави със обилни пострадвания, защото връщането му вкъщи беше отсрочено и той беше заставен да прекара нощта в университетската болница Aintree.

Той сподели на Athletic: „ Просто се пробвах да направя блока и до момента в който той ме следваше откакто стреля, той ме удари с коляно. Не очаквате сходен случай да се случи в мач на Legends, само че когато излезете там пред 60 000 души, спортната серия става ясно....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР