Бившата тв водеща Албена Вулева скоро ще се завърне на

...
Бившата тв водеща Албена Вулева скоро ще се завърне на
Коментари Харесай

Свърши гурбета на Албена Вулева! Водеща не се срамува, че е работила като камериерка

Бившата тв водеща Албена Вулева скоро ще се завърне на родна територия. В края на август устата дама отпътува за Кипър, където няколко седмици се труди като камериерка в локален хотел, но с края на летния сезон настъпи време да се прибере в България, дочу HotArena.

Албена не се срами от активността си на обслужващ личен състав и постоянно споделя с приятелите си в обществената мрежа детайлности от битието си. Тя издаде, че живее на квартира в Паралимни, а местоработата й е в Протарас. Всеки ден тя изминава с рейс дистанцията сред двете градчета, само че това не й тежи. „ Срамна работа няма. Не се тормозя от нищо! ”, безапелационна е риалити звездата. Тя се ожали, че по „ през целия ден работи на тръстиката ” и в същото време документира огромна част от всекидневието си в фотоси и видеоклипове.

Сега, когато интензивният туристически сезон завършва, Албена е стегнала багажа и се готви да се върне в България. Затъжила се е най-много за майка си Людмила Захажаева, с която се чува главно по телефона.  Почитателите на Вулева я поздравиха за смелостта да стартира ново начало.
Тя от дълго време искаше да замине за чужбина, само че в фантазиите си се виждаше открита в Истанбул – нейният обичан град и бленувана дестинация. За страдание, копнежите й не съумяха да се осъществен и действителността я изпрати в Кипър, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР