Бившата манекенка Алтен Алиева, известна като голямата любов на Ахмед

...
Бившата манекенка Алтен Алиева, известна като голямата любов на Ахмед
Коментари Харесай

Последната официална жена до Ахмед Доган родила тайно син от друг мъж?

Бившата манекенка Алтен Алиева, известна като огромната обич на Ахмед Доган, е родила дете от столичен предприемач.

Красавицата и почетният ръководител на Движение за права и свободи бяха дружно в продължение на 10 години, а романът им завърши през 2015 година Докато бе дамата до Сокола, синеоката красавица живееше с него в Боянските сараи и даже се грижеше за децата му от предходните му бракове. Двамата обаче по този начин и не стигнаха до идната стъпка в връзките си — женитба и наследници.

" Ретро “ научи, че Алтен е майка на наследник на съвсем 3 години. Раждането му тя е съумяла да скрие от всички медии. Детето е плод на любовта й с предприемач, с който също заобикалят да обявяват връзките си и съвсем не се появяват дружно по всемирски събития. Наскоро обаче са били тримата фамилно на фамилно празненство, където за пръв път театралничили за фотоси.

След раздялата с Доган Алтен се скри от медийното пространство и правеше всичко допустимо, с цел да опази персоналния си живот надалеч от хорското любознание. За новия мъж на някогашната моделка, която понастоящем е брокер на първокласни недвижими парцели, се знае, че върти частен бизнес и се споделя Константин. Алтен от дълго време е срещнала половинката си с роднините си, които го одобряват прелестно. Те са и фамилни другари с някогашния министър на превоза от Политическа партия Николай Събев и младата му половинка Донка и постоянно четиримата си  правят сантиментални екскурзии дружно и пътешестват с яхти из океани и морета. Плаването било едно от обичаните занимания на новия мъж на Алиева.

Засега двамата към момента не са минали под венчилото, само че били щастливо сгодени. Бившата манекенка доби известност след присъединяване си в състезанието " Мис България “ през 2001 проведен тогава от Дарина Павлова. Една година по-късно — през 2002 година, Алтен се среща с ръководителя на Движение за права и свободи Ахмед Доган. Преди нея политикът има три брака. 

От първата му жена Таня е синът му Демир, който го даже с две внучета. С втората Айсехел нямат наследници. От брака му със идната му обич Ширин се ражда щерка му Демет, която към днешна дата е гримьорка. После в живота му се появява Алтен, която е и последната му публична половинка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР