Бившата кметица на столичния район Младост Десислава Иванчева влиза в

...
Бившата кметица на столичния район Младост Десислава Иванчева влиза в
Коментари Харесай

Детето на Иванчева: Какво ще се случи с него?

Бившата кметица на столичния регион Младост Десислава Иванчева влиза в пандиза.
Иванчева бе отведена от вкъщи си
към Сливенския затвор след 4 години и половина след показния и арест в центъра на София. В пандиза в Сливен тя би трябвало да изтърпи наложеното и Върховния касационен съд наказване от 6 години “лишаване от независимост ”.

Ефективни санкции получават и другите подсъдими по делото за корупция – Биляна Петрова и Петко Дюлгеров.

Двете дами бяха упрекнати, че са поискали рушвет от строителния бизнесмен Александър Ваклин, а Дюлгеров е наказан за ходатайство в корупционните дейности.

През април 2018 година от автомобила на Иванчева бяха конфискувани авансово белязани банкноти, дадени и от строителния бизнесмен Александър Ваклин. Зрелищната акция бе водена от Иван Гешев, който по това време бе началник на Специализираната прокуратура.
Преди година някогашната кметица на Младост роди дете
Иванчева съобщи, че ще си търси правата, прикани за митинги в нейна отбрана, дефинира присъдата на Върховен касационен съд като противозаконна. Бившата кметица не знае каква ще е ориста на едногодишния и наследник, дали ще може да го гледа в пандиза.

“Не знам какво става с дребния, кой ще го гледа, обществените ли ще го вземат, тъй като майка ми е стара ”, тормози се Иванчева.

Адвокатът и Николай Хаджигенов разяснява пред Дарик радио, че ще ме може да вижда сина си.
Детето на Иванчева скоро
ще навърши една година. Адвокат Николай Хаджигенов, който защитаваше някогашната кметица в съда, изясни, че тя ще има опция да се вижда с детето си.

“Това не е казус, доста пандизчии имат деца. Ще може да си вижда детето. Няма да и вземат детето, тъй като тя има майка, която, въпреки и стара, може да гледа детето ”, изясни Хаджигенов. 

В хода на правосъдния развой Иванчева прекара към три години в ареста или арестувана в дома си. “Те ще бъдат приспаднати от присъдата. Домашнят арест се зачита за изтърпяване на присъда ”, посочи Николай Хаджигенов. 
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР