Бившата грация Катрин Тасева ще става майка. Радостната новина съобщи

...
Бившата грация Катрин Тасева ще става майка. Радостната новина съобщи
Коментари Харесай

Катрин Тасева обяви най-радостната новина - Извън терена

Бившата прелест Катрин Тасева ще става майка. Радостната вест заяви самата тя в ефира на „ На кафе “. Бившата гимнастичка показа още, че чака момченце.

“Вече доста хора схванаха. Опитвах се да се укривам и да се вардя, само че това не е нещо неприятно ”, показа 25-годишната олимпийка, която описа и по какъв начин е научила, че е бременна.

В началото на октомври Тасева провела майсторски клас във Финландия и защото имала подозрения, че чака бебе, си купила тест на летището.

Когато приятелят й Станислав Сивков я посрещнал, тя му подала позитивния тест в кутийка с панделки. „ Казах му, че това е неговият подарък от Финландия и той ужасно се зарадва - показа Катрин. - Първите три месеца бях доста зле, единствено се местех от леглото на дивана в Асеновград, където живеем.

Сега се усещам доста по-добре, дори пътувах по работа в Мексико, която със Станислав съчетахме с отмора в Канкун. Това е най-екзотичната дестинация, на която съм ходила на море, преди бях стигала единствено до Турция през ваканциите си “.

Тасева постави края на кариерата си след игрите в Токио, а малко по-късно срещнала и Станислав като на филм. Отишла да си поръча торта за рождения ден в сладкарница от неговата верига, където служителката я разпознала и я свързала с шефа.

„ По телефона той ме помоли да им направя реклама в обществените мрежи и по този начин лека-полека започнахме да си поддържаме връзка. Миналия февруари връзките ни се задълбочиха “, призна Катрин, която получи и паметно предложение за брак пред елхата на площада в Пловдив. Тогава другари на бъдещия жених, преоблечени като Дядо Коледа, опънаха транспарант „ Ще се омъжиш ли за мен “, а Станислав падна на колене. „ Заподозрях нещо, когато ме заведе в студа там, сякаш да си вършим коледна фотосесия “, спомни си през смях бъдещата майка.

Тя издаде също, че когато се отдръпнала от гимнастиката, качила 10 кг. „ По време на кариерата ми се подлагах на какви ли не диети - бях веган, не се хранех след 18 часа, гладувах, одобрявах всевъзможни хапчета и чайове, до момента в който преди Токио не попаднах при точния експерт по хранене.

Щом заживяхме със Станислав и се захванах да работя с доста деца, в това число и в Индия, започнах да хапвам, когато съм гладна, а освен да мисля за храна като всяка гимнастичка “, изясни Катето, а по отношение на мъжа до себе си заключи: “Чувствам се голяма късметлийка “.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР