Бивш лекар в известната клиника Майо, за когото се твърди,

...
Бивш лекар в известната клиника Майо, за когото се твърди,
Коментари Харесай

Бивш лекар от клиниката Майо, обвинен в смъртоносно отравяне на съпругата на фармацевт, ударен с повишено обвинение

Бивш доктор в известната клиника Майо, за който се твърди, че е умъртвил жена си, като е отровил нейната напитка, е упрекнат от огромно жури в Минесота по нараснало обвиняване на преднамерено ликвидиране първа степен.

доктор 30-годишният Конър Боуман беше упрекнат през октомври в ликвидиране втора степен за хипотетично ликвидиране на брачната половинка си Бети Боуман, 32, фармацевт, която също работеше в световноизвестната болница, на фона на брачни компликации.

Специалистът по токсини беше упрекнат, че се е опитал бързо да кремира тялото й и е възнамерявал да осребри лавица за животозастраховане на стойност 500 000 $, откакто е отишла в болничното заведение St. Mary на клиниката Mayo със стомашен дистрес на 16 август и е умряла четири дни по-късно.

В четвъртък прокурорът на окръг Олмстед Марк Острем разгласи, че огромно жури повдигна обвиняване против Боуман по едно обвиняване за преднамерено ликвидиране от първа степен с предумисъл и в допълнение обвиняване за съзнателно ликвидиране от втора степен.

„ Обвините...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР