Бивш инженер на Meta, съпругата му специалист по данни и

...
Бивш инженер на Meta, съпругата му специалист по данни и
Коментари Харесай

Твърди се, че бивш инженер на Meta застреля съпругата си, 4-годишни близнаци в убийство-самоубийство в дома им в района на залива за 2,1 милиона долара

Бивш инженер на Meta, брачната половинка му експерт по данни и техните две 4-годишни близнаци бяха открити мъртви в дома им в Калифорния за 2,1 милиона $, което полицията в този момент проверява като убийство-самоубийство.

Твърди се, че Ананд Суджит Хенри, на 37, е умъртвил синовете си и е прострелял смъртоносно брачната половинка си, Алис Бензингер, на 38, във вана, преди да насочи револвера към себе си, споделиха източници пред KTVU.

Двойката е открита мъртва в къщата с огнестрелни рани до 9-милиметров револвер и зареден пълнител в една от баните в понеделник сутринта, откакто е била извикана на място за инспекция на хуманното положение, сподели полицията.

Двамата им сина също бяха открити мъртви в една от петте спални.

Причината за гибелта на двете дребни деца не е оповестена, само че се счита, че момчетата са били или задушени, удушени или са получили смъртоносна свръхдоза, защото по телата им няма признаци на контузия, споделиха източници, осведомени с следствието NBC Bay Area.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР