Бивш инженер беше арестуван по федерални обвинения, че е откраднал

...
Бивш инженер беше арестуван по федерални обвинения, че е откраднал
Коментари Харесай

Инженер, обвинен в кражба на секретни правителствени технологии на САЩ, използвани за откриване на изстрелвания на ядрени ракети

Бивш инженер беше задържан по федерални обвинявания, че е откраднал комерсиална загадка технология, създадена от държавното управление на Съединени американски щати за разкриване на изстрелвания на нуклеарни ракети и за следене на балистични и хиперзвукови ракети, заяви Министерството на правораздаването в сряда.

Chenguang Gong, 57, от Сан Хосе, Калифорния, беше задържан във вторник сутринта и упрекнат в кражба на търговски секрети, се споделя в прессъобщение на DOJ. Гонг е родом от Китай и стана жител на Съединени американски щати през 2011 година, сподели Министерството на правораздаването.

Гонг се яви в съда в сряда и беше освободен против гаранция от 2,5 милиона $ с наблюдаване на местоположението и полицейски час, представител на оповестиха от прокуратурата на Съединени американски щати в Лос Анджелис.

По време на чуването, което се организира в Сан Хосе, той беше представляван от заместител федерален публичен бранител. Беше му подредено да накара съда да се яви в Лос Анджелис до 20 февруари и остава неразбираемо кой ще...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР