Бивш халф на Локомотив е един от най-ярките примери за

...
Бивш халф на Локомотив е един от най-ярките примери за
Коментари Харесай

Вижте кой футболист на Локо стана топ бояджия в Англия

Бивш халф на Локомотив е един от най-ярките образци за родните футболни гастарбайтери, написа Марица Спорт. Направилият огромен шлем с фланелката и на четирите столични клуба състезател Йордан Маринов е в Англия повече от 15 години и с цел да навакса пропуснатото от неверна инвестиция у нас, му се постанова да работи като бояджия.

Маринов бе доведен на Лаута от Иван Вуцов през лятото на 1993 година и бе закрепостен титуляр една година преди президентът Николайчо Гигов да го вземе със себе си в Локо (Сф). В Пловдив Маринов игра един до друг с брат си - централният бранител Евгени Маринов. Заради рижата си коса той бе именуван Данчо " Замер " Маринов от почитателите.

„ Трябваше да взема съществено решение -дали да остана в България или да потърся шанса си на открито. Преди да приключа с Левски, направих една недомислена инвестиция. Тя се оказа несполучлива и се наложи да диря излаз от обстановката. Беше доста мъчно решение, тъй като в никакъв случай не съм изоставял фамилията си, тъй като то е всичко за мен – смисълът на моя живот. Поех голям риск и потеглих към неизвестността”, спомня си Маринов.

Цялата му история четете ТУК
тагове футболист локомотив англия бояджия
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР