Бивш готвач на кралското семейство разкри какво ще ядат кралят

...
Бивш готвач на кралското семейство разкри какво ще ядат кралят
Коментари Харесай

Главен готвач разкри какво ще яде кралското семейство на Коледа - и не е толкова шикозно, колкото си мислите

Бивш готвач на кралското семейство разкри какво ще ядат кралят и фамилията му на Коледа и не е толкоз шикозно, колкото вас може да мисли, че ще бъде.

Кралските особи са известни с няколко неповторими празнични обичаи, в това число отваряне на дарове на Бъдни вечер, в сходство с техните немски корени. Но що се отнася до коледната вечеря, фамилната софра ще наподобява сходна на тази на британците в цялата страна.

Един някогашен дворцов готвач даже стигна до такава степен, че да назова избора на храна на фамилията „ отегчителен “. Те направиха това, до момента в който разкриваха по какъв начин постоянно наподобява празничният график на кралските особи. Вместо да се хапва на прием с най-луксозните ястия - в това число хайвер и стриди - това е доста по-често срещано.

Дарън Макгрейди, някогашен кралски готвач, който в началото е работил в хотел Savoy в Лондон, е готвил за Royal Семейство от 15 години и сервира храна на всички от починалата кралица до Даяна, принцесата на Уелс. Въпреки всички мемоари, които Дар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР