Бивш депутат от щата Флорида, който е получил повече от

...
Бивш депутат от щата Флорида, който е получил повече от
Коментари Харесай

Бивш законодател от Флорида получава 4 месеца затвор за измама на програма за подпомагане на Covid

Бивш народен представител от щата Флорида, който е получил повече от 150 000 $ заеми за администрацията на дребния бизнес, като е лъгал по заявки, е наказан в четвъртък на четири месеца във федерален затвор, оповестиха от прокуратурата на Съединени американски щати за Северния окръг на Флорида.

Бившият щатски представител Джоузеф Хардинг, републиканец, се призна за отговорен през март за телеграфна машинация, пране на пари и предоставяне на погрешни изказвания по отношение на машинация благодарение на Covid-19. След присъдата си в пандиза той ще бъде изправен пред две години следено освобождение, се споделя в правосъдния протокол.

Партньорът на CNN WKMG оповестява, че Хардинг се обърна през сълзи към съда, заявявайки, че „ няма кого да упреква с изключение на себе си “.

„ Искам да изразя съжалението си за решенията и неуспехите, които направих “, сподели той, съгласно WKMG.

CNN се свърза с юристите на Хардинг.

Прокурорите споделиха, че Хардинг е изброил пасивни бизнес субекти в молбите си за облекчение на заеми от Covid-19, изфабрикувал е броя на хората, които е наел, и е показал подправени банкови извлечения.

Брайън Дж. Пейн, специфичен сътрудник, отговарящ в звеното за престъпни следствия на IRS, сподели, че Хардинг „ необачливо е предал публичното доверие, като е откраднал от фондовете за подкрепяне на Коронавирус, предопределени да оказват помощ на същите хора, които са го избрали “.

„ Алчността и публичното обслужване в никакъв случай не би трябвало да се срещат, само че когато това стане, ние сме подготвени да подсигуряваме, че неприятните артисти ще бъдат държани виновни за дейностите си “, продължи Пейн.

Хардинг и преди е привличал националните прожектори като спонсор на спорното законодателство, което не разрешава избрани указания за полова ориентировка и полова еднаквост в класната стая, което съперниците нарекоха закон „ Не казвай гей “. Законодателството, публично наречено Законът за „ Родителските права в образованието “, подписан от републиканския губернатор на Флорида Рон ДеСантис предходната година, провокира национална стихия и провокира неотложен отпор от страна на бранителите на LGBTQ.

Хардинг, който подаде оставка от къщата на Флорида предходната година, е подредено да се съобщи до обяд на 29 януари 2024 година, се споделя в неговия лист с присъдата.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР