Биткойн и Етериум, със своите големи пазарни капитализации и забележително

...
Биткойн и Етериум, със своите големи пазарни капитализации и забележително
Коментари Харесай

Добра инвестиция ли е Solana под $200?

Биткойн и Етериум, със своите огромни пазарни капитализации и удивително историческо показване, естествено притеглят по-голямата част от вниманието на пазара на криптовалути. Тези два цифрови актива са най-широко приетите измежду вложителите.

Въпреки това, други криптовалути като Solana (SOL) също заслужават внимание. Все отново цената на Solana се увеличи с 1,340% от началото на 2023 година, изпреварвайки растежа на Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) .

В момента Solana се търгува с към 40% под пика си от ноември 2021 година Това повдига въпроса: в този момент добър миг ли е да инвестирате в Solana, до момента в който цената му е под $200?

За разлика от доста криптовалути, които нямат на практика приложения, Solana се концентрира върху решаването на проблеми от действителния свят. Нейните ефикасни благоприятни условия за транзакции го вършат съвършен за платежни решения.

Представена при започване на 2022 година, Solana Pay е платежна система, която свързва търговци и консуматори непосредствено посредством блокчейн, като подсигурява съвсем незабавни транзакции с минимални такси. Това е изключително потребно за търговци с ниски маржове на облага, защото те могат да задържат повече доходи.

Shopify е интегрирал Solana Pay, което улеснява неговите търговци да одобряват този нов способ на заплащане, евентуално увеличавайки потреблението му с течение на времето.

Цените на криптовалутите могат да варират мощно заради кратковременен звук, което прави от решаващо значение вложителите да се съсредоточат върху дълготрайния капацитет. Докато вложението в Solana остава спекулативно и по-рисковано от вложението в одобрени акции, фокуса на плана върху практическите приложения в заплащанията и мобилните тактики е обещаващ. Въпреки това бъдещето на промишлеността на криптовалутите остава мощно непредвидимо.

Тъй като вероятностите на плана са обещаващи и доста анализатори предвиждат забележителен напредък в бъдеще за топ алткойна, инвестицията в Solana под $200 може да е добра концепция, макар опцията за сериозна волатилност. Утойчивостта на плана във времето, макар проблемите с мрежата, както и интереса на вложителите, са показателни за капацитета на криптовалутата.

Независимо от вероятностите, пазарът на криптовалути е извънредно неустойчив и внезапните ценови съмнения могат да ощетят съществено всеки вложител. Винаги би трябвало да се прави задълбочено изследване преди да се предприеме каквато и да е инвестиция, изключително в толкоз волатилен бранш като този на ркиптовалутите.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР