БИСМАРК, Северна Дакота (АП) — Поддръжниците на Президентската библиотека на

...
БИСМАРК, Северна Дакота (АП) — Поддръжниците на Президентската библиотека на
Коментари Харесай

Федерални пари се очакват за Президентската библиотека на Теодор Рузвелт в Северна Дакота

БИСМАРК, Северна Дакота (АП) — Поддръжниците на Президентската библиотека на Теодор Рузвелт в Северна Дакота приветстват новото федерално законодателство, което да помогне за построяването на библиотеката и да покаже артефакти от 26-ти президент, който като млад мъж е ловувал и е отглеждал ранчо в щата по време на неговите териториални дни.

Миналата седмица тричленната, напълно републиканска делегация на Конгреса на Северна Дакота разгласи законопроекта за „ разрешаване на финансирането на Библиотеката продължение на строителството и ориентиране към гарантиране на запазването на историята и наследството на президента Рузвелт. Безвъзмездната помощ за вътрешния отдел по законопроекта е за 50 милиона $ еднократни пари, множеството от които „ ще отидат за основаване на музейни пространства в нашето оборудване “, сподели Мат Брайни, основен информационен шеф на библиотеката.

Сметката също по този начин разрешава и насочва федералните организации да работят с уредниците на библиотеката, за д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР