БИСМАРК, Северна Дакота (AP) — Изтрити имейли на покойния главен

...
БИСМАРК, Северна Дакота (AP) — Изтрити имейли на покойния главен
Коментари Харесай

Изтрити имейли на покойния главен прокурор на Северна Дакота, възстановени по време на разследване на бивш депутат

БИСМАРК, Северна Дакота (AP) — Изтрити имейли на починалия основен прокурор на Северна Дакота, считани за изтрити вечно, бяха възобновени — и управляващите са в този момент ги преглеждаме като част от делото им против някогашен щатски народен представител, упрекнат в пътешестване до Европа с желание да заплати за секс с малолетна.

В понеделник основният прокурор на Северна Дакота Дрю Ригли сподели, че към 2000 щата имейлите на починалия му предходник Уейн Стенехем бяха възобновени в аварийно копие от персоналния мобилен телефон на Стенехем. Те бяха открити, до момента в който следователите се подготвяха за процеса против някогашния щатски сенатор Рей Холмбърг, републиканец.

80-годишният Холмбърг от Гранд Форкс е упрекнат в пътешестване до Европа с желанието да заплати за секс с малолетен и с приемане на изображения, изобразяващи полово принуждение над деца, съгласно федерално обвиняване, разпечатано през октомври 2023 година Той се е признал за почтен. Пробният развой е плануван да стартира през април.

Stenehjem и Holmberg б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР