БИСМАРК, Северна Дакота (AP) — Инициативна група за гласуване в

...
БИСМАРК, Северна Дакота (AP) — Инициативна група за гласуване в
Коментари Харесай

Поддръжниците на марихуаната за развлечение могат да събират подписи за инициативата за гласуване в Северна Дакота

БИСМАРК, Северна Дакота (AP) — Инициативна група за гласоподаване в Северна Дакота може да събере подписи, с цел да сложи предложение за узаконяване на марихуаната за забавление на гласоподаване в целия щат през есента, щата върховен чиновник на изборите сподели в четвъртък, в най-новото изпитание за заверка в консервативния щат.

Новата икономическа граница би трябвало да съобщи 15 582 годни подписа на държавния секретар Майкъл Хау до 8 юли, с цел да взе участие в гласуването на общите избори през ноември. В противоположен случай групата разполага с една година, с цел да събере задоволително подписи, с цел да направи идващите общощатски избори.

Законовата мярка от 20 страници би легализирала използването на марихуана за забавление от хора на 21 и повече години в домовете си и, в случай че бъде позволено, върху непозната частна благосъстоятелност. Мярката също по този начин обрисува голям брой регулации за произвеждане и преправка, неразрешени използва — като да вземем за пример на публични места или в транспортни средства — и домашно развъждане на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР