БИСМАРК, Северна Дакота (AP) — Група за търговия с петрол

...
БИСМАРК, Северна Дакота (AP) — Група за търговия с петрол
Коментари Харесай

Програмата, която доведе украинци до петролните полета в Северна Дакота, приключва

БИСМАРК, Северна Дакота (AP) — Група за търговия с нефт и газ приключи стратегия за набиране на личен състав, която докара украинци от тяхната разкъсвана от война страна до петролните полета в Северна Дакота, с цел да попълнят работни места.

Петролният съвет на Северна Дакота отсрочи програмата за световно набиране на служащи в нефтени залежи на Bakken, откакто назначи към 60 украинци при 16 работодатели от юли до ноември 2023 година, сподели президентът на групата Рон Нес. Целта беше да се наемат 100 служащи до края на предходната година и 400 през първите 12 месеца от програмата, не всички от Украйна.

„ Просто не виждахме огромното търсене от нашите членове върху нас, с цел да им помогнем с работна мощ “, сподели Нес. Настаняването на работа също не е „ съществена функционалност “ на комерсиалната група, сподели той.

Работниците, които към този момент са били назначени, могат да аплайват да останат в Съединени американски щати за още две години според неотдавна оповестеното „ наново условно освобождение “, сподели Нес. Кандидат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР