BILLA инвестира близо 2 000 000 лв. в първия си

...
BILLA инвестира близо 2 000 000 лв. в първия си
Коментари Харесай

BILLA отваря първия си магазин в Карлово с инвестиция от 2 000 000 лева

BILLA влага близо 2 000 000 лева в първия си магазин в Карлово и разкрива 30 работни места. Това е в унисон със тактиката за агресия в дребните и междинни градове в страната, оповестиха от веригата.

Магазинът се намира на територията на новия Ритейл парк, ситуиран в южната част на града - кръстовището сред околовръстната ул. " Теофан Райнов ", водеща към изхода за Сопот, и ул. " Ген. Владимир Заимов ", по която се излиза на пътя за Пловдив. Обектът е с повърхност от 1200 кв. м.

Това е вторият магазин на BILLA в Подбалкана и 147-я в страната. " Ритейл Парк Карлово е вторият подобен по мащаб в Подбалкана, след " Средногорие ", където веригата разкри собствен обект в края на предходната година, разяснява Вигинтас Шапокас, изпълнителен шеф на BILLA България.

Магазинът е оборудван с каси на самообслужване, даващи опция за независимо сканиране и възнаграждение на покупките. Обектът разполага и с енергоефективна хладилна апаратура и магазинът е оборудван напълно с LED осветяване.
 BILLA България отваря нов магазин в София с инвестиция от 8 милиона лв.
Веригата с максимален брой магазини у нас отвори нов обект в София с инвестиция от 8 милиона лв.

Той се намира в квартал " Модерно предградие "

Електронни етикети заменят хартиените, като дават информация за произхода, тежестта и цената на всеки продукт. Продуктовата гама в новооткрития обект включва над 7 000 продукта в разнородни стокови категории.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР