BILLA България продължава да разширява обхвата на своя онлайн магазин

...
BILLA България продължава да разширява обхвата на своя онлайн магазин
Коментари Харесай

BILLA e достъпна онлайн вече и във Варна

BILLA България продължава да уголемява обсега на своя онлайн магазин в платформата Glovo , като услугата към този момент е налична и във Варна. Всички варненци могат да се възползват от бърза и лесна поръчка и доставка на над 4000 продукта, предлагани в супермаркетите на веригата, без разлика в цените. Онлайн асортиментът на BILLA включва богат избор от свежи плодове и зеленчуци от " BILLA Градини ", печива и тестени произведения от " BILLA Пекарна ", прясно месо и риба, подготвени ястия, питиета, артикули за дома и артикули за домашни любимци.

Поръчката на артикули от онлайн магазина на BILLA става единствено с няколко клика в платформата Glovo или през мобилното приложение на Glovo. След въвеждане на адреса клиентите би трябвало да отбележат BILLA в секцията " Супермаркет " и да изберат мечтаните от тях артикули. Доставките се реализират в границите на 45-60 минути, като услугата покрива цялата територия на Варна.

Всеки път, когато поръчват от BILLA онлайн , потребителите могат да се възползват от преимуществата на своята BILLA Card, от регулярните преференциални оферти в седмичната листовка на веригата, както и от лоялната акция " Спестявайте повече с BILLA Card " за трупане на бонус ваучери с всяка покупка.

Сред преимуществата на онлайн магазина на BILLA са селекция на постоянно свежи артикули, елементарно възнаграждение с банкова карта и бърза доставка до всяка точка на града. След като започва доставките в София през предходната година и в Пловдив през февруари тази година, BILLA разраства услугата си и във Варна. Скоро онлайн магазинът на BILLA ще бъде наличен и в Плевен.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР