Бил ли е Антон Хекимян лична къртица на Бойко Борисов

...
Бил ли е Антон Хекимян лична къртица на Бойко Борисов
Коментари Харесай

Нинова: Бил ли е Антон Хекимян лична къртица на Бойко Борисов?

" Бил ли е Антон Хекимян персонална къртица на Бойко Борисов в Би Ти Ви? Защото в този момент виждаме по какъв начин малкия екран би трябвало да носи отговорност за нещо, което евентуално не е нейно решение. В Би Ти Ви има свестни публицисти и те не трябва да се червят поради това, че евентуално Бойко Борисов е имал персонална къртица и то на най-високия пост - новините ".

Това разяснява лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по отношение на кандидатурата на ГЕРБ-СДС за кмет на София Антон Хекимян. В събота заран журналистът разгласи, че напуща медията, а по-рано през днешния ден стана ясно, че точно той се впуска в борбата за столицата от партията на Бойко Борисов.

" Понякога, като гледаме вечер новините от Народното събрание, оставаме с усещане, че не сме били денем в този парламент. Толкова са манипулативни, изкривени и това е години наред. Означава ли това, че Хекимян е персонално човек на ГЕРБ години наред? ", попита тя.

Нинова се усъмни, че има предварителна сделка кой да вземе София на локалните избори. " Спазарил ли е и София? Продал ли е София с тази кандидатура различен да завоюва против уговорката да не рови Фандъкова, Орлин Алексиев и цялата корупционна скица в общината години наред ", попита тя.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР