Бихте ли записали детето си на народни танци или предпочитате

...
Бихте ли записали детето си на народни танци или предпочитате
Коментари Харесай

ИГРА: Бихте ли записали детето си на народни танци?

Бихте ли записали детето си на национални танци или предпочитате друга форма на извънкласно занятие? Очакваме мненията ви в мненията.
Защо музиката и танците са значими в развиването на детето?
Музиката и танците ангажират мозъка . Чрез тях детето научава нови звуци и придвижвания, следвайки избран темп. Танците учат малчуганите да управляват тялото си. Освен това визитата на танцови групи развива обществените им умения.

Танцът изисква и работа в екип изключително в случай че детето посещава групови уроци. Така ще се научи да комуникира и без думи, а единствено с взор и придвижване. Ще се научи какъв брой значимо е да си част от едно цяло, с цел да получиш добър резултат. Музиката дава на детето опция да изрази себе си и да придобие убеденост .

С помощта на музиката детето развива артистичните си умения.

 Добави изложение

ще оказват помощ на малчугана да научи повече за бита и културата , за произхода на предците си. Всеки танц е не просто музика, стъпките и ритъмът му са свързани с избрани традиции и събития от живота на народа ни.

Любопитно : Докато танцуваме ръченица, тялото създава ендорфин, който успокоява болката

Всички хора се грижат за здравето на сърцето и положителното въодушевление.

Народните танци оказват помощ за справяне със напрежението и се грижат за положителната форма. Освен това разсънват у детето обич към фолклора и традициите.

 Добави изложение

На каква възраст можете да запишете детето на национални танци?
Можете да пускате на детето си национална музика още от раждането, с цел да свикне и заобича ритъма. Около 4-годишна възраст малчуганът може да стъпи в залата, стига да има подобаваща група за неговата възраст.

Не забравяйте, че не трябва принудително да водите детето на, то би трябвало да желае. Ако ви показва безапелационен отвод, направете пауза и пробвайте още веднъж след месец-два. Не го притискайте, само че не трябва да се отказвате при първата компликация.

Тази седмица ви питаме:Бихте ли записали детето си на национални танци и за какво?

УСЛОВИЯ НА ИГРАТА:
Участници: В играта могат да вземат участие всички регистрирани консуматори в Rozali.com.
Период: 00:00 часа на 21.07.2022 г . до 23:59 часа на 27.07.2022 година

В играта вземат участие единствено отговорите, оставени в коментар под играта.

На 28.07.2022 година на същата страница ще бъде оповестено името на спечелилия, който ще бъде определен на инцидентен принцип измежду всички участници в играта.

Печелившият ще бъде известен с персонално известие за метода на приемане на премията.

Rozali.com си резервира правото, при непотърсена премия в границите на 7 календарни дни, да изтегли нов участник.

►►► Победителят ще завоюва книгата " Български шевици от русенски район " на Здравка Димитрова, общително предоставена от изд. Софтпрес.

 Добави изложение

„ Български шевици от русенски район “ е алманах, който включва над 300 български шевици от североизточния завършек на България и ги показва в детайлни илюстрации и текстове на български и британски език. В продължение на седем години Здравка Димитрова търси и извезва отначало претекстове, които са се срещали по облеклата на нашите прабаби и дядовци.

Повече за книгата прочетете
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР