Бихте ли ми помогнали с бебето?, пита уморен родител –

...
Бихте ли ми помогнали с бебето?, пита уморен родител –
Коментари Харесай

Лятото – сезон за пътешествия и… за измами на туристи

„ Бихте ли ми помогнали с бебето? ”, пита изтощен родител – и затрогнати и услужливи, ще пуснете багажа си на земята и ще поемете „ пеленачето ”, до момента в който родителят ще изчезне с чантата ви, изоставяйки „ бебето ”- кукла или просто успешно завършен сноп.

Може да ви се случи също служител на реда на улицата да ви помоли да ревизира документите или багажа ви и да „ конфискува ” съмнителни движимости или недеклаирани суми. Но в случай че не познавате локалните отличителни знаци на полицията,, елементарно може да попаднете на „ Фалшивото ченге ”, издокарано в сходна полицейска униформа. Ако поискате „ служителят на реда ” да протоколира „ конфискацията ” в най-близкия полицейски сектор, няма да го видите повече.

„ Помощникът до автомата за продажба на билети ” ще ви „ спомага ”, в случай че забележи, че се чудите по какъв начин да употребявате машината – той ще ви изясни, че автоматът не приема пари в брой или неместни кредитни карти и ще ви предложи да ви купи билет със своята карта, а вие да му дадете...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР