Бихме искали да Ви информираме, че с цел подобряване на

...
Бихме искали да Ви информираме, че с цел подобряване на
Коментари Харесай

Внимание! Два дни без онлайн услугите на ОББ

Бихме желали да Ви осведомяваме, че за възстановяване на качеството на нашите услуги в интервала от 17 часа на 10.05.2024 година до 23 часа на 12.05.2024 година мобилните приложения ОББ Мобайл и КBC Mobile Bulgaria, както и онлайн банкиранията ОББ Онлайн и KBC Online Bulgaria няма да бъдат налични, написа в известие до клиентите на трезора.

Това значи, че ръчното разпореждане на преводи и заплащания сред лични сметки и към трети страни ще бъде лимитирано. От банката поучават да се извършат незабавни заплащания преди 17 часа на 10.05.2024 година, или да ги наредят с бъдеща дата на осъществяване - по този начин те ще се осъществят автоматизирано и безпроблемно.

За Ваше улеснение в посочения интервал е целесъобразно да планирате задоволително средства по своите сметки с дейни карти към тях, поучават още от ОББ. 

Оттам предизвестяват, че в петък, 10.05.2024, клоновете на банката ще бъдат отворени до 17 часа, само че няма да работят през почивните дни. 

Всички интервенции с карти – изтегляне и внасяне на банкомат, заплащания в магазинната мрежа на ПОС терминали и онлайн покупки, потребление на цифрови портфейли - ще бъдат напълно налични. Tези преводи ще бъдат отразени в първите работни дни след уикенда 11-12 май 2024.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР