Безчувствен лихвар, който се насочи към клиенти, отчаяни за пари,

...
Безчувствен лихвар, който се насочи към клиенти, отчаяни за пари,
Коментари Харесай

Злобният лихвар, който се насочи към майка и син, вижда края на царуването на терора

Безчувствен лихвар, който се насочи към клиенти, обезверени за пари, най-сетне беше вкаран в пандиза, отбелязвайки края на неговото царуване на терора.

35-годишният Ричард Доусън начислява лихви от 100% след една седмица и 200% след две седмици. Две от жертвите му, майка и нейният възрастен наследник, са били нападнати, до момента в който синът е бил отвличан няколко пъти, откакто се е забъркал с Доусън.

Шефилдският съд разбра по какъв начин мъжът е бил заставен да влезе в багажника на колата на Доусън, отведен до банкомат и му е подредено да изтегли пари. Саймън Мортимър, прокурор, сподели, че присъединяване на Доусън в двойката е почнало, откакто дамата е поискала назаем £5 за сайдер.

Г-н Мортимър сподели: „ Тя беше алкохоличка с психологични проблеми и той [Доусън] сподели, че щеше да заеме пари в региона и тя трябваше да върне 10 английски лири през седмицата. Тя заемаше доста пъти от него и постоянно плащаше в брой. " Синът на дамата се срещна с Доусън посредством нея и самият той попадна в „ капан “.

Г-н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР