Без проблеми могат да се използват старите кабели от други

...
Без проблеми могат да се използват старите кабели от други
Коментари Харесай

Apple изглежда се стресна от Евросъюза и не е наложила ограничения за несертифицираните USB-C кабели, когато се използват с iPhone 15

Без проблеми могат да се употребяват старите кабели от други смарт телефони.

Apple въпреки всичко не е лимитирала опциите на USB-C интерфейса за неоригиналните кабели. Изданието Arstechnica оповестява, че новият iPhone 15 е изцяло съчетаем с всеки един USB-C кабел.

Да напомним, че по-рано имаше клюки, че Apple може да ограничи скоростта на продан на данните и мощността на зареждане на iPhone 15 при потребление на несертифицирани кабели. Стигна се даже до такава степен, че Европейският съюз публично съобщи, че в случай че Apple направи това, тя ще наруши законодателството на Европейски Съюз. Дали заради тази причина или заради някоя друга, само че Apple не наложи никакви ограничавания.

Разбира се, като се изключи обстоятелството, че iPhone 15 и 15 Plus в началото са оборудвани с USB 2.0 интерфейс и кабелът няма да помогне, а iPhone 15 Pro и 15 Pro Max, макар че са оборудвани с USB 3.0 интерфейс, поставеният в комплекта кабел дава отговор единствено на USB 2.0 спецификациите. Apple си е Apple. Самата корпорация от Купертино предлага единствено Thunderbolt 4 кабел за 70 $ и някои много скъпи преходници, само че в този момент можем да сме сигурни, че всичко ще работи и с елементарен USB-C кабел от други смарт телефони.

По този метод условията на Европейския съюз наподобява са спазени, Apple отново откри метод да печели още повече и на процедура всички са удовлетворени.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР