Без да искам казвам Цър-Пър, не знаех как се казва

...
Без да искам казвам Цър-Пър, не знаех как се казва
Коментари Харесай

Теа: Чувствам се като магаре, но не съжалявам за обидите към Виктория!

Без да желая споделям " Цър-Пър ", не знаех по какъв начин се споделя Виктория по време на  половината предаване, в действителност не знаех по какъв начин се споделя. Те (момичетата) ме предизвикаха непрекъснато, ме тормозеха зад камера. Заслужиха си, това, което им споделих и отново бих го направила. Толкова доста ги дразнеше, че съм център на внимание, че газ пикаеха. Аз плаках, че съм нападната, само че не споделих нищо на Алек и не се възползвах от това.

Това разяснява участничката от " Ергенът " Теа в " Преди обед " по bTV, откакто беше изгонена в последния излъчен по малкия екран епизод поради абсурда си с Виктория.

" Много девойки станаха жертва на интригите на другите. Час и половина слушах ужасни неща за мен и аз просто бях в цялостен потрес. Знаех, че тя (Виктория - бел. ред.) желае да ме предизвика. Аз си стоях с един оператор и си пиех вино. Толкова грозни и гнусни неща чух за себе си, които не те бяха за ефир и по тази причина не са излъчени. Но най-после избухнах. Искам да заявя, че не съм расист, най-хубавата ми другарка и мулатка. ", отбрани се Теа и добави:

Искаше ми се да бъда по-подготвена, само че бях същинската себе си. Важно ми беше да бъда вярно разбрана. 

Аз непрекъснато се изявявах и беше значимо и забавно да бъда дейна, да се развличам и да употребявам времето на макс, по този начин както бих го направила в персоналния си живот, показвах себе си, интересно ми беше, забавлявах се. Бях много напред в играта с Алек. 

Те за какво не си взимат своето ефирно време, за какво някоя не пристигна да вземе моето ефирно време, попита риторично Теа.

Тя изясни, че е била предадена от Барбара и Киара, които е чувствала близки, само че по-късно нещата са се обърнали:

" Бях в една стая с Киара, Барбара постоянно идваше. Киара я смятах за близка и си отиваме като приятелки, не се усещам предадена от Барбара, до момента в който от Киара не го чаках, постоянно бяхме дружно. Чувствам се наивна и като цялостна глупачка, тъй като имах вяра на някой като магаре. 

- Ти влезе вътре поради Алек, продължи ли чувството, че това е твоят човек?, попита водещата, на което Теа отвърна:

Първите две години, като гледах " Ергенът " си мислех, че в никакъв случай няма да си го причиня и не желаех да вземам участие, само че ми пристигна като импулсивен порив да се включа, седем часа писах отговори за кандидатстване в предаването. После се замислих, че не желая и може би бъркам, само че към този момент бях подписала контракт. Видях, че Алек е хубав мъж. Аз бях с безусловно отворено сърце, имахме божествено неповторими усеща, макар че той постъпи нелогично, защото не ме попита за обстановката с Виктория.

- Пета година не си във връзка и си мислеше, че ще се получи с Ергенът?

Последната връзка беше доста от дълго време и беше катарзис. Имах съвсем година паникатаки и по тази причина и завърших връзката, желаех да бъда с индивида, само че той имаше доста неприятно пороци, по тази причина го напуснах.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР