Бейзболната легенда Давид Ортис е бил прострелян в увеселителен център

...
Бейзболната легенда Давид Ортис е бил прострелян в увеселителен център
Коментари Харесай

Биг Папи е бил прострелян в Санто Доминго

Бейзболната легенда Давид Ортис е бил прострелян в увеселителен център в столицата на родната си Доминиканска република – Санто Доминго. Бившият слъгър на Бостън Ред Сокс е претърпял интервенция в локална болница, а съгласно един от хирурзите животът на 43-годишния деец от МЛБ е вън от заплаха.

По информация на ESPN Биг Папи е бил прострелян в клуб " Дайъл " в източната част на града, а нападателят е бил арестуван. Един от докторите, пристигнали първи на място, разкрива, че " патронът е влезнал в тялото на потърпевшия в региона на кръста и е излязъл през стомаха ". Свидетел на случая е разказал пред доминиканската телевизия CDN 37, че Ортис е бил в схващане и е споделил на лекарите: " Моля ви, не ме оставяйте да умра. Аз съм добър човек. "

В 20-годишната си кариера в МЛБ Давид Ортис игра за Минесота Туинс (1997-2002) и Бостън Ред Сокс (2003-2016). Мощният първи бейзмен и DH оказа помощ на " алените чорапи " три пъти да завоюват Световните серии (2004, 2007, 2013), като в последния случай беше определен за MVP на финала. Папи има 10 участия в Мача на звездите и е съвсем сигурен предстоящ член на Залата на славата.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР