БЕЙРУТ (AP) — Либийска делегация посети Бейрут тази седмица, за

...
БЕЙРУТ (AP) — Либийска делегация посети Бейрут тази седмица, за
Коментари Харесай

Либийска делегация подновява преговорите в Ливан относно изчезналия духовник, освобождаването на задържания син на Кадафи

БЕЙРУТ (AP) — Либийска делегация посети Бейрут тази седмица, с цел да възобнови договарянията с ливански публични лица по отношение на ориста на изтъкнат ливански свещеник, който е липсващ в Либия от десетилетия и освобождението на сина на починалия деспот Моамар Кадафи, който е държан в Ливан от години, споделиха публични лица. Либия, ударена през 2014 година, за съдействие в следствието на изгубването през 1978 година на шиитския свещеник Муса ал-Садр, споделиха правосъдни чиновници и чиновници по сигурността.

Съдбата на духовника е дългогодишна мъчителна точка в Ливан. Семейството на духовника има вяра, че той към момента може да е жив в либийски затвор, макар че множеството ливанци допускат, че Ал Садр, който в този момент би бил на 94 години, е мъртъв.

Синът на починалия либийски държател Ханибал Кадафи е държан в Ливан от 2015 година, откакто беше похитен от прилежаща Сирия, където живееше като политически емигрант. Той беше похитен от ливански бойци, изискващи информация за ориста на Ал Садр.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР