Беше предоставена голяма нова актуализация за състоянието на британски турист,

...
Беше предоставена голяма нова актуализация за състоянието на британски турист,
Коментари Харесай

Голяма актуална информация за британец, наранен от акула в Карибите, докато съпругата му разкрива, че приятелите му са се „сбили“ със звяр

Беше предоставена огромна нова актуализация за положението на английски екскурзиант, който беше засегнат от акула в Карибите.

Питър Смит, 64-годишен от Хертфордшър, трябваше да прикрепи пръстите си хирургически още веднъж и се нуждаеше от „ обширна работа “ на един от краката си след ужасяващата офанзива от морския див звяр в петък. Той също получи пострадвания в региона на корема и остана в реанимацията през уикенда.

Хищникът се удари единствено на няколко метра от брега покрай известния хотел Starfish в Courland Bay, Тобаго. Местните управляващи споделиха, че считат, че това е дело на бик акула с дължина сред осем и 10 фута и широчина два фута. В нова актуализация брачната половинка на Питър Джо сподели, че брачният партньор й е „ наясно какво се случва и може да комуникира “, до момента в който продължава да получава лекуване в общата болница Скарбъро в Тобаго.

Той обаче е под „ мощни медикаменти “, сподели тя в изказване, публикувано посредством BBC. Джо също по този начин благодари на двама другари, които са помогнали в „ борбата “ с акулат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР