Бернардо Силва е мотивиран от перспективата да пише история, докато

...
Бернардо Силва е мотивиран от перспективата да пише история, докато
Коментари Харесай

Бернардо Силва: Искаме да създадем това наследство

Бернардо Силва е стимулиран от вероятността да написа история, до момента в който Манчестър Сити преследва невиждан втори следващ требъл. „ Гражданите “ към този момент са в мощна позиция да резервира трите трофея, които завоюва предходната година, откакто пое контрола над конкуренцията за купата във Висшата лига през уикенда.

Отборът на Пеп Гуардиола към този момент има две точки пред противниците Арсенал и Ливърпул с шест оставащи мача докрая.

Вниманието им в този момент е ориентирано към Шампионската лига и реванша от четвъртфиналния дуел против Реал Мадрид на стадион „ Етихад “ в сряда. Първата среща приключи 3:3. След това " жителите " се насочат към „ Уембли “ в събота за полуфиналната среща от ФА Къп с Челси.

Полузащитникът Силва сподели за тройната цел на Сити, че е ентусиазъм и мотивация.

" Искаме да създадем това завещание и да спечелим още една Висша лига, да създадем шест за седем години и четири следващи, и желаеме да спечелим Шампионската лига, да спечелим две следващи, които единствено Реал Мадрид направи с три. Никой различен не е печелил поредни Шампионски лиги, в случай че не бъркам ", показа португалецът.

" Ако успеем да спечелим два следващи требъла, което никой не съумя, това би било завещание. Това несъмнено е мотивация ", добави полузащитникът на Манчестър Сити.

" Много е мъчно, защото за една седмица можем да отпаднем от всички надпревари, само че ние се борим за това и ще създадем всичко по силите си, с цел да бъдем с всеки минал ден стъпка по-близо до тази цел “, приключи Силва.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР