Берлин и Световния шампионат на Формула Е просто си принадлежат.

...
Берлин и Световния шампионат на Формула Е просто си принадлежат.
Коментари Харесай

Формула Е е през уикенда в Берлин

Берлин и Световния шампионат на Формула Е просто си принадлежат. Изцяло електрическата спортна серия стопират в столицата на Германия всяка година от първия сезон през 2014 година и в този момент честват своята 10-та годишнина в Берлин от 10 до 12 май със надпреварите девет и 10 за сезона.

Състезателният уикенд на изоставеното летище Tempelhof също е нещо доста особено за основния спонсор Hankook, защото Германия е един от главните пазари на компанията в международен мащаб. Трасето в най-населения град в Европейския съюз тази година получава ново оформление и по тази причина е предизвикателство за водачите. 15 криви са разпръснати по 2,343 километра къса спортна писта.

„ Новото оформление на пистата в Берлин наподобява ужасно. Пистата има нормалните мощни спирачни зони и някои доста технични сектори. Състезанието несъмнено още веднъж ще бъде зрелищно и почитателите могат да го чакат с неспокойствие. Добре е и за посетителите: изпреварванията постоянно са вероятни в Берлин. Разбира се, надпреварата е нещо особено за мен, тъй като Германия е моят дом. Ето за какво чакам с неспокойствие двойния удар в Берлин “, споделя Максимилиан Гюнтер от тима на Maserati MSG Racing, който към този момент завоюва надпреварата в Токио този сезон.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР